Proteínový mug cake – hrnčekový koláč – recept

Vyskúšali sme proteínový „hrnčekový“ koláč od Myprotein. A konštatujeme že, rýchlejšie sa to už asi ani nedá 🙂 . Ozaj rýchla a jednoduchá príprava a k tomu plnohodnotný prísun bielkovín pre každého športovca. Výborne sa hodí na raňajky, ale aj ako sladká maškrta bez výčitiek.

Počet porcií: 1
Čas prípravy: 2 minúty

Ingrediencie na prípravu hrčekového koláča:

  • 50g prášku MUG CAKE od Myprotein
  • 70ml vody / môžeme nahradiť aj mliekom

Príloha:

hrnčekový koláč - mug cake
zdroj foto: Vladimír Minda

Postup prípravy hrnčekového koláča:

  1. Prášok vymiešame vo vyššej šálke s vodou, prípadne mliekom na hustejšiu hmotu
  2. Dáme do mikrovlnky na 45 sekúnd
  3. Mug cake v šálke narastie, nezľaknite sa 🙂 a po vybratí ho necháme odstáť 30 sec. Nezľaknite sa trochu spľasne ale na chuti mu neuberie 🙂
  4. Vyberiem, preklopíme zo šálky na tanierik, dozdobíme sušeným ovocím, pridáme arašidové maslo a prelejeme javorovým sirupom (my sme použili Free Sugar Syrup s príchuťou Maple od myprotein)

Dobrú chuť

Prosím ohodnoť náš recept.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.